Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Veznem v cizine / Banged Up Abroad 1. serie (2012)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Veznem v cizine / Banged Up Abroad 1. serie (2012)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 83% Názov:Veznem v cizine / Banged Up Abroad 1. serie (2012)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 83% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:12.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-03-16 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Originální název: Banged Up Abroad
    Vysílání: květen - červenec 2015, čtvrtek odpoledne
    Rok výroby: 2012 ( dabing 2015 )
    Délka: 10 x 45 min.
    https://www.csfd.cz/film/270186-veznem-v-cizine/prehled/



    Popis:      


    Egypt: bez dítěte neodjedu

    První epizoda ze série britských dramatických rekonstrukcí vypráví příběh Američanky, kterou přivedl do egyptského vězení zdánlivě drobný poklesek – padělání rodného listu dítěte, které toužila adoptovat. Nešťastnou shodou okolností se dostala do kolotoče lží, podvodů místních lidí a nelítostných paragrafů. Za svou touhu po dítěti zaplatila dvěma lety vězení a také definitivním odloučením od malého chlapečka, jemuž byla tři čtvrtě roku milující matkou.

    Čína: můj otec pašerák

    Otec opustil rodinu, když Scottovi byly tři roky. Po dlouhých letech se mu ozval z Pákistánu. Nabídl mu usmíření – a současně i mimořádný zážitek: dobrodružné putování po Karákorámské silnici a po Hedvábné stezce přes celou Čínu. Teprve když Scott otci na jeho nabídku kývl, ukázalo se, o co ve skutečnosti jde. Otec byl pašerákem hašiše. Než se dostali do Šanghaje, byli odhaleni…

    Nikaragua: nejsem žádný terorista

    Duane Wollum byl tuctový chlapík z Long Beach. Jako mnoho jeho vrstevníků experimentoval s drogami – a stejně jako mnozí jiní si myslel, že se nikdy nedostane do závislosti. Byl to omyl. Jeho vztah s přítelkyní se začal hroutit, ztratil práci a neměl z čeho žít. Jedno řešení se nabízelo: převážet z Nicaraguy kokain. Při jedné z cest ho na letišti v hlavním městě považovali za teroristu a se vším byl konec. Přesto jeho příběh skončil happy endem.

    Brazílie: chasidský kokainový král

    Židovský mladík Samuel Leibowitz z Antverp dlouho o kokainu nevěděl vůbec nic. Do ortodoxní komunity se totiž drogy nikdy nedostaly. Osudným se mu stal den, kdy mu jeden z přátel věnoval výlet do Brazílie za to, že při zpáteční cestě přiveze malý balíček. Tak Samuel poznal svět pašeráků drog a pochopil, jaké peníze se v něm točí. Pak chtěl vydělávat další a další, až přišel nevyhnutelný konec: uvěznění v Brazílii.

    Chile: útěk z vězení

    Příběh kalifornského mladíka Toma začal jako tolik jiných: rozchod s přítelkyní, trucovitý odjezd do Peru, divoké večírky, zábavy – a první kontakt s drogami. Od konzumování kokainu vedla přímá cesta k pokusu o jeho pašování. Po prvních úspěších přišly zákonitě problémy: udání, podrazy a zrady. V chilské Arice nakonec past sklapla. Ve vězení Tom pochopil, že chce-li přežít, musí se pokusit o útěk.

    Panama: lovci orchidejí

    Na začátku byl nevinný nápad dvou nadšených obdivovatelů orchidejí vydat se na místo zvané Darien Gap. Jde o asi šestnáct tisíc kilometrů čtverečních pralesa na hranicích mezi Panamou a Kolumbií. Je to naprosto neschůdná a nesjízdná oblast, která je však vyhlášeným královstvím orchidejí. Třebaže byli varováni, že tam operují drogové gangy i levičácké guerilly, ve svém naivním nadšení neváhali. Varování se vyplnilo. Skupina kolumbijských ozbrojenců je unesla a 270 dní věznila uprostřed pralesa.

    Kšeft ve Venezuele

    Irský občan Paul Keany se ocitl v těžké situaci. V práci se mu kvůli krizi nedařilo a hrozilo, že zbankrotuje. Staral se o dceru a peněz z podpory moc nebylo. V takové chvíli je jednoduché kývnout na nabídku dealera drog a udělat si výlet do Venezuely, přivézt docela malý kufřík a vydělat si deset tisíc liber. Jednoduché příběhy ale mívají složité konce. Na konci Paulova příběhu bylo venezuelské vězení.

    Somálská noční můra

    Poprvé se v tomto cyklu vypráví příběh člověka, který se nedostal do problémů v cizině kvůli porušení místních zákonů, ale při výkonu svého povolání. Australský fotograf Nigel Brennan a televizní reportérka Amanda byli uneseni ve městě, které je pro novináře jedním z nejnebezpečnějších – v somálském Mogadišu. V této zemi bez zákonů je unesli ozbrojenci jednoho z místních klanů, které si vylepšují rozpočet únosy cizinců. Oba unesení byli propuštěni po nekonečných 462 dnech poté, co za ně bylo zaplaceno výkupné.

    Thajsko: cela v Bangkoku

    Je až neuvěřitelné, jak je ten scénář stále stejný a jak jej tolik lidí znovu a znovu opakuje. Někdo má finanční potíže, neví si rady a vždycky se objeví přítel, který nabídne pěknou sumičku za úplnou maličkost. Pouhý výlet na druhý konec planety, příjemná dovolená a při návratu přivézt nějaký ten balíček. Na hranicích má být všechno jednoduché, jenže není… A znovu stejný scénář: prozrazení, zatčení, soud a vězení.

    Sovětský svaz: útěk z gulagu

    Finanční situace tří mladých Američanů nebyla právě růžová. Žili v té době v Nizozemsku a psal se rok 1976. Amsterdam byl rájem pro kuřáky marihuany. Ale život v tomto ráji nebyl nijak levný a peníze docházely. V takové chvíli se vždycky objeví někdo s nabídkou snadného výdělku. Tady šlo o to přivézt balíčky heroinu z malajsijského Kuala Lumpuru do Evropy — ale s mezipřistáním v Moskvě. A tam klec spadla. Sovětský soud poslal všechny tři do tábora nucených prací.

       


       
       








    DDaliborr, TomášCs, sgabi8888, Turny1982,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Vitek1035
    Ratio 1.33

    Member+

    04/08/2023 11.12.10
    Seed prosím
    Uploader
    16/03/2019 10.44.59
    Bohužel ne

    0
    semir66666
    Ratio 1.71

    Member+

    16/03/2019 10.42.05
    Maš prosim aj dalšie  serie?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.274 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:05
    sql

    TOPlist